Botosanenii au sarbatorit ocuparea locului 8 in Liga 1: "Nu ne-am putut mindri cu Eminescu sau Iorga cum am facut-o cu echipa de fotbal intr-un an de zile"

Joi, 22 Mai 2014, ora 10:12
175 citiri
Chiar daca a pierdut ultima intilnire din Liga 1, scor 1-2 cu Dinamo, FC Botosani a petrecut aseara la Conacul Zaicesti, acolo unde conducerea clubului i-a invitat pe jucatori.

Imediat dupa fluierul final al meciului cu Dinamo Bucuresti, Leo Grozavu si fotbalistii sai au mers la conacul finantatorului Valeriu Iftime, acolo unde berbecutul la protap si friptura la ceaun erau gata. Botosanenii au venit la petrecere cu sotiile, iubitele si copiii, iar alaturi de acestia a fost si Florin Prunea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.