Problema cu care se confrunta FC Botosani si echipele de juniori: "Din pacate suferim la acest capitol si fac un apel la domnul primar"

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 09:13
216 citiri
FC Botosani se claseaza pe locul 7 in Liga 1, dar echipele de copii si juniori din Botosani se confrunta cu o problema foarte mare: LIPSA UNUI TEREN SINTETIC!

Atunci cand vremea este nefavorabila, jucatorii pregatiti de Leo Grozavu nu au unde sa se antreneze si iau la pas terenurile din judet, unele dintre ele nefiind recomandate pentru o echipa de prima liga.

Daca vorbim despre echipele de juniori din Botosani, pustii acestia joaca pe teren mare doar in ziua meciului, in rest, zi de zi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani