Alegeri locale 2016 Botosani. Cum voteaza satenii din catunul care nu a avut niciodata curent electric: "Intai munca si apoi votul, ca oricum nu primim nimic"

Sursa: Adevarul
Duminica, 05 Iunie 2016, ora 15:37
101 citiri
Catunul Balta Rosie apartine din punct de vedere administrativ de orasul Flamanzi, transformat la randul sau in urbe odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Balta Rosie, este un sat care nu a avut niciodata curent electric, iar in zona se traieste aproape ca in Evul Mediu. Apa este scoasa din fantani, iar oamenii cunosc un alt ritm decat cel al lumii secolului al XXI lea. La Balta Rosie, se ajunge pe un drum prafuit si plin de gropi, peste dealuri arse de soare. Pe sateni, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.