Amenintari pentru patru primari PNL

   

Liderii PNL Botosani vor sa-i ceara prefectului incetarea mandatelor a patru primari care au participat la alegerile PSD * este vorba despre cei din Darabani, Paltinis, Viisoara si Corlateni
Masuri fara precedent in politica locala dupa ce patru primari PNL au asistat la alegerile din PSD Botosani, la care au fost prezenti Liviu Dragnea si premierul Viorica Dancila.

Liderii PNL vor sa ii solicite prefectului incetarea mandatului celor patru primari prezenti la alegerile din PSD, respectiv Liviu Hrimiuc, primarul orasului Darabani, Costel Romanescu, primarul comunei Paltinis, Dinu Morosanu, primarul comunei Viisoara, si Costel Gavril, primarul comunei Corlateni.

Ar fi pentru prima data la Botosani cand s-ar declansa o astfel de procedura fata de primari prezenti la manifestatiile electorale ale altui partid, fara a avea adeziune semnata.

Catalin Rotundu, secretarul general al PNL Botosani, care este si primar al comunei Dangeni, a declarat ca in primul Birou Politic al PNL se va propune inceperea demersurilor pentru incetarea mandatelor de primar.

"Vom analiza in Biroul Politic propunerea de a solicita prefectului incetarea mandatului celor patru primari pentru trecerea la alt partid politic. In statut, in momentul in care te duci si faci parte ca imagine si exista materiale de presa prin care se confirma prezenta la alt partid nu trebuie neaparat sa ai adeziune semnata", a declarat Catalin Rotundu, secretarul general al PNL.

Costel Romanescu, primarul comunei Paltinis, a demisionat recent din functiile de conducere pe care le detinea in PNL.

Alina CALINIUC
Luni, 22 Aprilie 2019, ora 08:47
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
SURPRIZA de la inaugurarea Cornisa!!! Nana s-a indragostit la Botosani si a refuzat sa mai plece la aeroport
Rapperul german de origine ghaneza este stabilit in prezent in Germania si ar fi trebuit sa ...
Dr. Alban, Nana, Boney M, Holograf si Voltaj au atras zeci de mii de vizitatori la Cornisa
Inaugurarea oficiala a celui mai mare aquapark din zona Moldovei a fost facuta cu mare fast si cu ...
Durere fara margini pentru o mama: Dimineata si-a gasit copilul fara suflare in pat!
La nici doua zile dupa tragedia de la Paltinis, unde un copil de an si sapte luni a murit in bratele ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor