ANCHETA dupa ce un baiat de 17 ani a fost lasat ca un caine in apa - IMAGINI socante si scandal, ambulantierii acuzati ca nu si-au facut treaba -VIDEO

Marti, 08 August 2017, ora 09:30
123 citiri
Un baiat de numai 17 ani si-a pierdut viata duminica, in raul Siret, pe raza comunei Tudora, sub ochii familiei. Tanarul a intrat in apa pentru a se racori insa a fost luat de ape.

Familia a sunat la 112 si a cerut ajutor si de aici incepe o poveste socanta a modului in care s-a intervenit pentru salvarea baiatului.

In zona au ajuns doua echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, unul pentru descarcerare grea si scafandrii precum si unul de la Serviciul Judetean de Ambulanta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.