Ansamblul de muzicieni 100% francezi care canta dumnezeieste muzica populara romaneasca. Cum au ajuns sa invete la perfectie "Trandafir de la Moldova"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 Iulie 2017, ora 04:24
213 citiri
Victor Huminiuc, un muzician originar din Botosani, a reusit sa infiinteze in cadrul unui conservator din Franta un ansamblu care canta muzica populara romaneasca. Toti membrii grupului pasionati de folclorul romanesc sunt francezi. In orasul Belfort, situat in vestul Frantei, undeva in regiunea Burgogne, muzica populara moldoveneasca este aproape la fel de cunoscuta ca si pe plaiurile originare. Zeci de francezi get-beget talentati la muzica o interpreteaza cu placere. Si totul datorita unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.