Bacalaureat 2015 Romana Botosani. Elevii de la mate-info, nemultumiti ca trebuie sa dea Bac-ul la romana. "Cu ce ma ajuta pe mine in cariera?"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 Iunie 2015, ora 16:11
98 citiri
Au inceput probele de foc pentru elevii de clasa a XII a inscrisi la Bacalaureat. Peste 3200 de elevi au dat astazi examenul scris la romana. Dupa publicarea subiectelor emotiile s-au evaporat marturisesc majoritatea elevilor intervievati de reporterii Adevarul la iesirea din salile de examen. De altfel spre deosebire de anii trecuti, cand multi elevi paraseau sala de examen, dupa o ora jumatate, adica timpul obligatoriu pe care orice candidat trebuie sa-l petreaca in sala de examen, la aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.