Bacalaureat 2016 Botosani. Examenul maturitatii s-a dovedit usor pentru majoritatea absolventilor. "Nici macar nu trebuia sa inveti. De ce sa te sperie?"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Iulie 2016, ora 18:04
70 citiri
Dupa ultima proba a examenului de Bacalaureat 2016, majoritatea elevilor botosaneni au rasuflat usurati. Examenul maturitatii nu s-a dovedit o piatra grea de incercare pentru cei mai multi. Atentie la orele de curs, exercitii si multa concentrare sunt ingredientele pentru un Bac reusit, spun elevii din Botosani. Vineri, 8 iulie, a avut loc ultima proba a examenului de Bacalaureat 2016. Dupa ce au sustinut probe scrise la limba romana si matematica, elevii botosaneni si-au aratat priceperea la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.