Bacalaureat 2016. Elevii botosaneni cu gandul la Bacovia la proba scrisa de limba si literatura romana. "Am fost surprinsa ca a dat tot roman"

Sursa: Adevarul
Luni, 04 Iulie 2016, ora 16:59
80 citiri
Astazi, 4 iulie, s-a desfasurat prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2016. Este vorba de proba la limba si literatura romana. La Botosani dau Bacalaureatul 2800 de absolventi ai claselor a XII a. Majoritatea elevilor au iesit multumiti din sala de examen FOTO Cosmin Zamfirache Prima proba scrisa a examenului maturitatii, nu a pus probleme elevilor din centrele de examinare din municipiul Botosani. Daca unii au iesit ingrijorati si nici macar nu au dorit sa faca schimb de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.