BOTOSANI Cum astepti cinci ani banii rezultati dintr-o executare silita? Atat a intarziat un executor judecatoresc sa faca o plata catre creditor!

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 07:58
80 citiri
Unul a platit, celalalt a asteptat banii cinci ani de zile, dar, desi sumele fusesera incasate de executorul judecatoresc, acesta nici nu s-a sinchisit sa-si faca treaba. Cel putin asta indica actele oficiale in dosarul in care executorul judecatoresc Daniel Popa, din Circumscriptia Dorohoi, a fost condamnat pentru abuz in serviciu si fals intelectual.

In iulie 2008, executorul judecatoresc a fost investit cu executarea silita a Primariei Pomarla, in beneficiul societatii Walter Invest (SVS ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani