BOTOSANI Dupa ce au baut bine, au crezut ca sunt in filmele cu Van Damme: Scandal cu bata si sabia, la un bar din Botosani!

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 07:01
130 citiri
Degeaba regreti ce ai facut la betie atunci cand esti treaz, daca raul comis e urias. Doi botosaneni au batut o femeie, au amenintat clientii unui bar cu sabia si cu o bata si au distrus localul, ulterior punand totul pe seama consumului de alcool.

S-a intamplat in Duminica de Florii, pe seara, atunci cand un botosanean a sunat la 112 reclamand ca doi indivizi distrug totul intr-un bar de pe strada Bucovina si o agreseaza pe femeia care administreaza localul si ameninta clientii cu o sabie si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani