Bugetul CNAIR a fost adoptat. Achitei: "Cale deschisa pentru semnarea contractelor de modernizare a drumurilor Botosani-Targu Frumos si Botosani-Stefanesti"

Marti, 07 Aprilie 2020, ora 16:45
151 citiri
Deputatul liberal Cristian Achitei a anuntat ca bugetul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost adoptat pentru 2020, acesta fiind ultimul pana la semnarea contractelor de executie a lucrarilor de modernizare a celor mai importante drumuri nationale din judet, Botosani-Targu Frumos si Botosani-Stefanesti. Acesta sustine ca aprobarea bugetului s-a facut saptamana trecuta, iar de acum urmeaza doar semnarea contractelor de executie cu castigatorii celor doua licitatii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.