Bugetul judetului, din nou in discutia CJ: "Sper ca nu ne vom lovi de aceeasi impotrivire absolut ciudata a unor lideri politici", spune Tabuleac!

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 13:53
105 citiri
Dupa ce va intra in posesia hotararii Tribunalului Botosani, care a dat castig de cauza Institutiei Prefectului, privind repartizarea fondurilor alocate prin legea bugetului de stat, presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, va intocmi un nou proiect de hotarare de repartizare a sumelor catre unitatile administrativ-teritoriale si catre Directia Judeteana de Drumuri si Poduri.

Tabuleac spre ca de aceasta data consilierii judeteni ai PNL si PSD nu vor mai pune piedici, si se va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani