Cel mai activ europarlamentar roman: "Primarul Ovidiu Portariuc este unul din cei mai pregatiti primari din tara, in managementul fondurilor europene"

Luni, 16 Mai 2016, ora 10:13
79 citiri
Prezent la Botosani pentru a discuta despre atragerea fondurilor europene, europarlamentarul care a adus cei mai multi bani europeni Romaniei, Victor Negrescu, s-a intalnit cu primarul Ovidiu Portariuc si a vizitat principalele proiecte dezvoltate de Primaria Botosani cu finantare europeana. "Primaria Botosani a devenit in ultimii ani un adevarat exemplu la nivel national in atragerea fondurilor europene. Sunt mereu printre primii care se intereseaza si depun proiecte, ceea ce denota un interes ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.