Cel mai scump divort platit din banii botosanenilor, 175.000 de lei ca sa scape de executarea silita a fostei sotii - DOCUMENT

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 08:05
116 citiri
"Se aproba angajarea sumei de 175,00 mii lei din fondul de rezerva constituit la nivelul bugetului propriu judetean pe anul 2017, conform anexelor 1 - 3 , care fac parte integranta din aceasta hotarare".

Au dat 1,2 milioane unei familiiAcesta este primul articol al unei hotarari de Consiliu Judetean prin care s-a mai scris o pagina in istoria administrativa a Botosanilor.
Suma mentionata a fost de fapt alocata Primariei Manoleasa, "in vederea achitarii debitului datorat creditoarei Pinzariu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.