Cele mai lungi fraze din istoria recenta a literaturii romane. Ce lungimi impresionante a atins scriitorul Gellu Dorian "Cartea de la Uppsala"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Februarie 2016, ora 18:42
76 citiri
"Cartea de la Uppsala", ultimul roman al scriitorului botosanean Gellu Dorian, a fost lansat saptamana trecuta la Botosani. Trateaza atat problema emigratiei si regasirea identitatii nationale dar si probleme de spiritualitate nationala si personala. Dincolo de tema, abordata partial si de alti scriitori, in aceasta carte, specialistii, printre care si criticul literar Vasile Spiridon au identificat poate cele mai lungi fraze din istoria recenta a literaturii romane. Chiar mai lungi decat cele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.