Cine era pilotul avionului care s-a prabusit in Republica Moldova. Politist salvat de acelasi echipaj: "Cei care salveaza vieti mor"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Iunie 2016, ora 21:28
72 citiri
O noua tragedie a lovit lumea salvatorilor de vieti din Romania. Dupa ce acum un an si jumatate un elicopter SMURD s-a prabusit in Lacul Sutghiol, un alt echipaj SMURD si-a pierdut viata intr-un accident aviatic. Un elicopter SMURD s-a prabusit astazi in Republica Moldova in timp ce mergea sa preia un pacient din Cahul. Accidentul a fost fatal intregului echipaj, elicopterul luand foc,iar cei patru ocupanti ai elicopterului, doi aviatori, un medic si un asistent au fost pur si simplu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.