Comuna care s-a umplut de copii dupa ce primarul a oferit case gratis. "Nu platesc chirie aici, este cald si toti banii ii folosesc pentru copii"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Martie 2018, ora 04:09
86 citiri
Un proiect inedit de reimprospatare demografica da roade in comuna botosaneana Concesti, dupa ce autoritatile locale au oferit case tuturor celor care vor sa se muta in comuna. Populatia scolare a crescut cu peste 50% in numai doi ani. In comuna botosaneana Concesti, este implementat incepand din 2016 un proiect unic in Romania. Pentru a salva localitatea de la imbatranire si disparitie prin depopulare, autoritatile locale au oferit gratuit case tuturor romanilor dispusi sa se mute acolo. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.