Comunicat E-On:"Responsabilitatea pentru impactul social al masurii de deconectare apartine in totalitate societatii Apa Grup"

Sambata, 28 August 2010, ora 12:01
137 citiri
Efectele crizei economico-financiare si in special politica de reglementare a preturilor la energie promovata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei au afectat din punct de vedere financiar companiile Grupului E.ON in Romania. In acest context negativ, companiile E.ON au fost constranse sa adopte o politica mai stricta de recuperare a datoriilor acumulate de clientii rau-platnici, marea majoritate dintre acestia fiind institutii din portofoliul statului. Astfel, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani