Copil cu sindromul Down hartuit de profesoara de geografie. Parintii sunt revoltati: "Este dreptul lui sa urmeze cursurile unei scoli de masa"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 18:17
70 citiri
Parintii unui elev de clasa a V-a cu sindromul Down, din Botosani, spun ca un profesor le discrimineaza copilul si ca vrea sa-l dea afara din scoala doar pe baza unor prejudecati. Dan Palimaru, tatal copilului, spune ca fiul sau traieste un adevarat calvar inca din luna septembrie a anului trecut, de cand a inceput clasa a V a la Scoala numarul 13 din municipiul Botosani. Pana in prezent botosaneanul spune ca s-a luptat zi de zi ca fiul sau sa poata beneficia de educatie si sa nu fie dat afara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.