Costica Macaleti, despre situatia de la Mavromati: "Cei raspunzatori vor da socoteala, directorul spitalului si administratorul"

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 13:45
94 citiri
Prefectul Costica Macaleti a reactionat luni la declaratiile facute de presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care a spus ca vina pentru situatia de la Spitalul Judetean Mavromati, unde pacientii nu au putut sa voteze duminica, pentru ca nu s-a solicitat urna mobila, apartine Prefecturii.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu sustine ca are informatii conform carora au existat cereri din partea pacientilor pentru urna mobila, dar cei responsabili nu au facut demersurile necesare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani