Cum a ajuns salvarea sa transporte gratuit, zeci de kilometri, iubitii la intalniri. "A folosit ambulanta pe post de taxi"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 12:35
90 citiri
O tanara din judetul Botosani a folosit masina de Ambulanta pe post de taxi. Ea a anuntat ca se simte foarte rau. Cand a ajuns in municipiul resedinta de judet a refuzat internarea si s-a dovedit ca de fapt avea o intalnire cu iubitul. O tanara din judetul Botosani a folosit masina de ambulanta pe post de taxi. Mai precis o tanara de 25 de ani ce locuieste intr-un sat din apropierea Saveniului, situat la peste 30 de kilometri de municipiul Botosani a solicitat ambulanta pentru a ajunge in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.