Deputatul Budai spune ce vor primi bugetarii la 1 decembrie 2018. Ne spune si cat vor costa benzina, curentul sau gazele atunci?

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 10:36
63 citiri
Unii parlamentari PSD incep sa se comporte ciudat tare. Dupa ce Razvan Rotaru a inceput sa o dea in Star Wars si sa vorbeasca de "forte" care nu ii lasa pe pesedisti sa faca poporului bine, a venit randul altui deputat, Marius Budai, sa ne "impresioneze". Budai a inceput inca de saptamana trecuta cand ii anunta pe pensionari ca toate promisiunile pentru ei au fost indeplinite, cum ar fi scumpirea curentului electric, oua mai scumpe, unt mai scump, rate mai mari. Marius Budai a trimis un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.