Dupa CINCI ani de zile, botosaneanul care si-a facut dreptate singur! Politistii acuzati ca ar fi mana in mana cu infractorii

Duminica, 16 Iulie 2017, ora 09:27
197 citiri
Povestea care s-a petrecut intr-o localitate prea putin cunoscuta de lume este una socanta tinand cont de modul in care cei care ar trebui sa vegheze la linistea cetatenilor au stiut sa actioneze.

Intamplarile care au avut loc in ultimii sase ani de zile ar trebui sa faca obiectul unei anchete interne si se prezinta cam asa.

Pe data de 21 iunie 2011, lui Liviu Silviu Bunduc din satul Cismanesti, comuna Dobarceni I s-au furat o iapa gestanta, impreuna cu manzul de 3 luni. Animalele pasteau pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.