Educatie cu sarma la un liceu din Botosani! Profesorul spune ca a fost lucrat politic, dar raportul liceului confirma faptele!

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 10:34
342 citiri
Copiii dintr-un liceu din municipiul Botosani au parte de educatie "cu sarma"! Raportul din liceu confirma faptele, profesorul isi cauta dreptatea in instanta, sustinut de unul dintre sindicatele din invatamant!

Acuzatii grave la adresa unui profesor de la Liceul Tehnologic Special "Sfantul Stelian" din Botosani. Pe masa conducerii unitatii de invatamant a ajuns o reclamatie la adresa profesorului de psihopedagogie speciala, Liviu Zaiceanu, conform careia in anul scolar anterior ar fi avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani