Evaluare nationala 2015 Botosani. Elevii botosaneni multumiti de subiectele la romana. "Sunt destul de usoare. Mai ales punctul doi"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 Iunie 2015, ora 16:48
119 citiri
Astazi inceput Evaluarea Nationala pentru elevii claselor de a VIII a. In urma acestor examene si in functie de notele obtinute, scolarii vor putea opta pentru un liceu unde sa se inscrie. Pe plan national 199.000 de absolventi de clasa a VIII a au sustinut astazi prima proba, la limba si literatura romana. La Botosani, 4102 elevi s-au prezentat astazi la prima proba. Primii elevi au inceput sa iasa din sala imediat dupa prima ora de examinare, perioada in care erau obligati sa nu paraseasca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.