Evaluare Nationala 2016. Elevii botosaneni s-au descurcat la limba si literatura romana: "Subiectul al doilea a fost ceva mai greu"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Iunie 2016, ora 17:27
36 citiri
Evaluare Nationala 2016. Astazi, 27 iunie, 3986 de absolventi de clasa a VIII a au participat la prima proba a examenului de Capacitate 2016, adica limba si literatura romana. Dupa doua ore de emotii, elevii au inceput sa paraseasca salile de examen. Colegii se asteptau si fie se imbratisau fericiti, fie se consultau infrigurati pe hartiile cu subiecte. Multi erau asteptati de parinti dupa gardurile scolilor. Majoritatea erau mai emotionati decat copii care au trecut prin furcile caudine ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.