Explicatie halucinanta pentru inundatii: "Stau tinerii la discoteca, beau, fumeaza si fac sex. Ne pedepseste Dumnezeu..."

Sursa: Adevarul
Joi, 13 Iunie 2019, ora 20:21
77 citiri
Daca rapoartele institutiilor despre inundatii arata ca, in mare parte, vinovati de blocarea unor albii ale raurilor sunt localnicii care arunca fel de fel de gunoaie, satenii din comuna Todireni, judetul Botosani, grav afectata de inundatii, sunt convinsi ca apocalipsa apelor revarsate este pedeapsa divina pentru dezmatul tinerilor in discoteca. Botosani este unul dintre judetele afectate anual de inundatii. In ultimul deceniu, zeci de oameni si-au pierdut viata din cauza viitorilor, sute de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.