Florin Turcanu, presedintele condamnat la puscarie al Consiliului Judetean Botosani, nu isi da demisia: "Ma mai sacrific o data pentru binele tuturor"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 00:25
240 citiri
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a fost condamnat definitiv saptamana trecuta la sase luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce ar fi dat afara din partid trei membri cu mandate de consilieri judeteni si locali pentru a face loc in aceste functii altor favoriti din partid.
La sfarsitul saptamanii trecute, dupa condamnare, prefectul Costica Macaleti spunea ca exista si posibilitatea suspendarii din functie a presedintelui Consiliului Judetean, dar se va pronunta numai dupa ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.