Flutur acuza Primaria Botosani de lipsa de transparenta: "Am solicitat sa ni se spuna cum s-au cheltuit niste bani, dar nu am primit informatii"

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 08:11
51 citiri
Fostul primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur, sustine ca, in ciuda promisiunilor facute de actualul edil-sef, Ovidiu Portariuc, in campania electorala, cum ca va fi o transparenta totala la primarie in ceea ce priveste cheltuirea banului public, nu se intampla deloc asa.

Pe langa exemplul raportului de audit de la Locativa si Urban Serv, pe care s-au cheltuit 23.000 de euro, dar cetatenii nu vor afla niciodata ce contine acest raport, pentru ca este confidetial, Flutur a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani