Hunca despre motiunea pe educatie a PNL: "Sunt cei care in 2010 au sustinut in Parlament taierea cu 25% a salariilor din invatamant"

Marti, 06 Martie 2018, ora 10:35
71 citiri
Deputatul PSD Mihaela Hunca, secretarul Comisiei pentru invatamant din Camera Deputatilor a sustinut ieri o declaratie de la tribuna Parlamentului prin care a demontat criticile din motiunea sustinuta de PNL impotriva ministrului Educatiei Nationale. "Cu tot respectul pentru colegii de la PNL, va spun ca nu am inteles deloc ratiunea politica de a inainta o motiune pe educatie exact in momentul in care au intrat in vigoare unele dintre cele mai consistente majorari de salarii pe care le-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.