INTERVIU Harry Tavitian, despre muzica si libertate: "In comunism, unul dintre cele mai mari proteste se intampla la un festival de jazz"

Sursa: Adevarul
Sambata, 06 Mai 2017, ora 16:27
111 citiri
Harry Tavitian, muzician roman de origine armeana, este considerat unul dintre cei mai importanti jazzmani romani contemporani. Are o cariera de peste 45 de ani, fiindca a intrat in lumea muzicii la numai 6 ani. A cantat alaturi de nume grele ale jazzului romanesc si are discuri scoase inclusiv la case de productie din Londra, Grecia si Bulgaria. Prin muzica sa a intretinut spiritul de libertate interioara in timpul comunismului. Atunci cand vorbim despre jazz in Romania, este imposibil sa nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.