Iubirea face victime la Botosani. Doi tineri au incercat sa se sinucida fiindca au fost parasiti de iubite. Unul si-a dat foc iar celalalt si-a taiat venele

Sursa: Adevarul
Marti, 02 Februarie 2016, ora 13:44
98 citiri
Iubirea face victime la Botosani. Vremea primavaratica dar si apropierea sarbatorilor dedicate indragostitilor au inceput sa "ascuta" depresiile in randul adolescentilor.
In ultimele trei zile la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean "Mavromati" au ajuns cu ambulanta doi tineri care au vrut sa-si puna capat zilelor fiind dezamagiti in dragoste.
Si-a dat foc in ograda
Primul ajuns de urgenta la spital a fost un tanar de 26 de ani din localitatea Stiubieni. Acesta tocmai s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.