Marius Budai, PSD: "Iohannis a fugit 5 ani de zile de botosaneni! Acum fuge de orice dezbatere in fata botosanenilor si a tuturor romanilor pe care prin Constitutie ii reprezinta!"

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 00:00
37 citiri
Deputatul social-democrat Marius Budai a declarat astazi ca fuga candidatului Klaus Iohannis de orice dezbatere electorala demonstreaza dispretul presedintelui in functie fata de botosaneni si fata de toti romanii. "Iohannis fuge de orice dezbatere in care sa dea socoteala romanilor ce a facut in 5 ani! Nici in primul tur, candidatul PNL nu a vrut sa aiba nicio dezbatere cu niciun candidat pentru ca nu avea ce spune despre ultimii 5 ani petrecuti la Cotroceni. E mai mult decat lasitate, e ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.