Marturiile cutremuratoare ale unuia dintre politistii raniti in EXPLOZIA din Parcul Tineretului: "A fost o stare de soc. Daca ajungeam la geam as fi putut fi ranit foarte grav" FOTO, VIDEO

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 14:14
105 citiri
Este agent la Politia Locala din anul 2008, iar sambata seara a avut parte de cea mai dificila misiune, una in care putea sa-si piarda viata.

Constantin Simiriuc, politistul local ranit in explozia din Parcul Tineretului, a rememorat luni momentele de groaza prin care a trecut in acea seara. Acesta a ajuns la locul exploziei si cu greu a putut povesti ce s-a intamplat.

Sambata seara, barbatul a ajuns la locuinta individului care anunta ca-si da foc, impreuna cu un coleg din cadrul IPJ ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani