Mihaela Hunca: "Ii propun ministrului educatiei sa dezvoltam cadrul legal privind relatia dintre piata fortei de munca si comunitatea profesorilor si elevilor"

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 07:37
128 citiri
deputat Mihaela Hunca
Parlamentarul social-democrat Mihaela Hunca, secretar al Comisiei pentru invatamant din Camera Deputatilor a lansat astazi un apel public catre noul ministru al educatiei pentru a colabora in vederea dezvoltarii cadrului legal privind relatia dintre piata fortei de munca si comunitatea profesorilor si elevilor. "Avem nevoie de o noua lege a educatiei care sa puna accent pe interactiunea directa si permanenta dintre cei care activeaza pe piata fortei de munca si mediul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.