Mihaela Hunca, secretar al comisiei pentru invatamant din Camera Deputatilor: "Se impun masuri pentru cresterea accesului tinerilor, care au plecat in strainatate, pe piata muncii din Romania"

Miercuri, 07 Februarie 2018, ora 13:37
71 citiri
Mihaela Hunca, deputat PSD
Deputatul social-democrat botosanean a anuntat astazi ca va propune ministrului Educatiei Nationale si ministrului Muncii si Justitiei Sociale implementarea unui plan structurat pentru a reusi ca pana in 2020 sa creasca considerabil proportia tinerilor romani inalt calificati care se intorc sa munceasca acasa, fie ca antreprenori, fie ca angajati. "Consider ca in acest moment avem nevoie de o strategie coerenta pentru a aduce inapoi in tara tinerii care au plecat la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.