O fosta politista plecata la munca in Anglia aduce acuzatii grave la adresa Politiei Romane: "Parasesc un sistem corupt de pile, cunostinte si relatii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 17:21
74 citiri
Ioana Porfireanu, o politista de 31 de ani din judetul Botosani, si-a dat demisia din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Botosani pe data de 2 decembrie 2015. Tanara a renuntat la slujba din cadrul MAI pentru a munci in Anglia alaturi de sotul ei. Dupa ce si-a depus demisia insa, Ioana Porfireanu a marturisit pe retelele sociale ca a renuntat la slujba fiindca se saturase de coruptia din cadrul MAI, dar si fiindca dorea sa traiasca alaturi de sotul plecat la munca in Anglia. "Parasesc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.