Parlamentul tocului cui: Botosaniul are cele mai multe femei care vor in Senat sau la deputati, de la cantareata la asistenta

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 08:04
136 citiri
La miezul noptii incepe si oficial campania electorala pentru alegerile parlamentare si pentru prima data dupa revolutie aceasta pare a fi la Botosani una la mana femeilor.

Social-democratie in fustaSexul frumos are in cel mai nordic judet al Moldovei cele mai multe aspirante la un mandat de senator sau deputat: 36 dintr-un total de 119.
Elocvent este ceea ce se intampla la PSD, unde cele mai bune trei pozitii pentru Legislativ si care mai mult ca sigur vor aduce si mandate de parlamentari, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.