Portretul tanarului roman care asculta Rock. Explicatiile stiintifice ale unui psihiatru care desfiinteaza miturile despre "satanisti": "Sunt foarte creativi"

Sursa: Adevarul
Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 02:05
79 citiri
Rock-ul a trecut in anii '60 de la o revolutie postbelica, pe taram muzical, la o adevarata cultura urbana, ce a dezvoltat noi arhietipuri sociale, personaje de tip "icon", o ideologie, dar si o filosofie de viata aparte. In lumea muzicii, rockul a fost definit, de-a lungul timpului, de chitari electrice, sonoritati grave de chitara bass, de rapaieli de baterie, dar si de voci unicat, care variaza de la registrul melodic la "growling" brutal (sunete guturale - n.r.). Pe taram ideologic, rockul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.