Prefectul a convocat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Mobilizare pentru gestionarea efectelor codului portocaliu de ger!

Duminica, 25 Februarie 2018, ora 16:51
175 citiri
Avertizarea meteorologica de tip cod portocaliu de frig, lansata de Administratia Nationala de Meteorologie, a determinat astazi convocarea, de catre prefectul Dan Slincu, a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
La sedinta au fost prezenti reprezentantii tuturor institutiilor cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta ce ar putea aparea in urma manifestarilor meteorologice grave precum si Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta apartinand municipalitatii botosanene. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani