Primarul i-a prelungit mandatul lui Lucian Draghici, pentru a putea face receptia parcului de joaca si pentru a putea fi sanctionat!

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 10:41
172 citiri
Dupa ce a primit un mandat de zece zile din partea primarului, directorul D.S.P.S.A. Botosani, Lucian Draghici, va conduce directia inca o luna zile, pentru ca acesta sa poata face receptia lucrarilor de la parcul de joaca si pentru a putea fi sanctionat, in cazul in care se va stabili ca nu a respectat procedurile legale atunci cand a facut receptia.

"Domnul director, daca tot a intrat si a provocat toata aceasta problema prin deciziile pe care le-a luat, e normal sa o rezolve. I-a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani