Primarul nou ales al unei comune botosanene, judecat intr-un mega dosar instrumentat de DIICOT! "Am intrat in grupare nevinovat..."

Luni, 13 Iunie 2016, ora 07:52
302 citiri
Problemele pe care le are cu legea nu l-au impiedicat pe un candidat la alegerile locale din 5 iunie, pentru Primaria unei comune aflata in apropierea municipiului Botosani, sa ceara voturile alegatorilor.

Este vorba despre Relu Valentin Burlacu, care de cateva zile este noul primar al comunei Stauceni. Burlacu a fost trimis in judecata anul trecut intr-un dosar in care sunt inculpate alte 36 de persoane, dosar care a fost instrumentat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani