"Printul ghetourilor" candideaza la Primaria Botosani cu o viziune politica originala: "Primar inseamna primul om in stat"

Sursa: Adevarul
Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 17:52
302 citiri
Florin Zberea locuieste in ghetoul de la marginea orasului, alaturi de alte 300 de suflete, care se straduiesc sa supravietuiasca printre gunoaie, maidanezi si saracie. Majoritatea sunt de etnie roma, asistati social. Ghetourile sunt insa "imparatia" lui Carai, asa cum este cunoscut Florin Zberea la Botosani, supranumit si "printul ghetourilor". Zberea traieste in ghetou alaturi de cei trei copii si de sotie intr-o camera de aproximativ 40 de metri patrati. A absolvit opt clase si singurul sau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.