Prostia omeneasca, in varianta botosaneana: drum nou, dar fara podete! Batrani umiliti, cu ochii in lacrimi, pusi sa-si faca singuri podete!

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 01:02
287 citiri
Circula o vorba in popor: "Carul cu prosti s-a rasturnat la Caracal". O fi sau nu asa nu stim exact, insa stim ca urmatoarea intamplare din localitatea Roma, judetul Botosani, poate concura cu "minunile" din Caracal.

Zeci de gospodarii aflate de-a lungul drumului comunal 66 B Roma-Dimacheni au ramas fara podete, dupa ce firma care a proiectat lucrarea nu a luat in calcul si accesul cetatenilor in curti, motivul invocat de reprezentantii Primariei Roma fiind acela ca nu ar fi obligatoriu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani