SCANDAL la Roma! Hotarare de Consiliu Local pentru asfaltarea unui drum deja asfaltat, ce duce la poarta primarului: "Vom face o plangere penala"

Vineri, 14 August 2015, ora 15:37
361 citiri
O situatie mai putin intalnita a avut loc, vineri dimineata, in comuna Roma, din judetul Botosani, acolo unde consilierii locali s-au reunit in sedinta extraordinara pentru a aproba asfaltarea unui drum satesc ce a fost deja asfaltat.

La finalul anului 2014, consilierii locali din comuna Roma au aprobat un proiect de hotarare pentru modernizarea a 850 de metri de drum satesc, de la intersectia cu drumul judetean Botosani - Nicseni si pana la primarie, iar in luna ianuarie a acestui an s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani