Soarta tragica pentru un bebelus din Botosani. Copilul a ajuns la spital in stare foarte grava, neglijat de mama care prefera sa se distreze la discoteca satului

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 14:28
61 citiri
Un copil de numai 10 luni a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Botosani, adus de bunica sa. Medicii au constatat ca micutul avea anemie severa, penumonie interstitiala , spasme din cauza plansului si capul spart.
Copilul ar fi fost neglijat de mama sa, spune botosaninews.ro, la randul ei o copila de 18 ani din localitatea Veresti, judetul Suceva.
Bunica care a adus copilul la spital, este soacra tinerei, mama unui tanar de 23 de ania din Botosani casatorit cu fata din Veresti. Tatal copilului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.