Spitalul Judetean a pierdut procesul cu Casa de Asigurari de Sanatate, privind plata unei sume de aproape 5 milioane de lei!

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 09:54
152 citiri
Punctul de vedere al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Botosani privind apararea calitatii actului medical si a drepturilor pacientilor a fost sustinut de instantele judecatoresti, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei de catre CJAS Botosani.

Astfel, se arata in comunicat, in dosarul nr.10220/40/2011 inregistrat pe rolul Tribunalului Botosani la data de 02.11.2011, in care Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani a chemat in judecata Casa de Asigurari de Sanatate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: spital proces CJAS Botosani CJAS Botosani

Stiri Botosani