Supararea lui Florin Turcanu: "Cum poti sa crezi niste minciuni gogonate spuse de un tanar primar care nu citeste legislatia?"

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 12:29
79 citiri
Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, ii acuza pe social-democrati ca incearca sa atraga consilieri municipali, pentru a-si forma majoritatea in Consiliul Local Botosani, cu promisiuni mincinoase, care nu au nicio acoperire in legislatie.

Fara a nominaliza despre cine este vorba, Turcanu spune ca unui consilier local i s-a promis postul de director al Spitalului Judetean, in timp ce altora li s-au promis posturi la diverse societati din subordinea Consiliului Judetean sau locuri de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani