Tabuleac despre contestatia PSD vizavi de repartizarea bugetului catre primarii: "Este o problema pe care trebuie sa o decida justitia"

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 13:47
107 citiri
In cadrul sedintei de Consiliu Judetean de luni, presedintele Mihai Tabuleac le-a transmis consilierilor judeteni ai PSD un raspuns la contestatia pe care acestia au depus-o, prin care au cerut anularea Hotararii prin care au fost repartizate sumele catre unitatile administrativ-teritoriale din judet.

Seful Consiliului Judetean sustine ca respectiva Hotarare a fost adoptata cu respectarea legii, si ca nu Consiliul Judetean este cel care trebuie sa constate nulitatea documentului. Anularea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Tabuleac contestatia PSD

Stiri Botosani